View Full Version: Koulukiusaaminen

Sakurafoorumi > Yleistä > Koulukiusaaminen

Pages: [1] 2

Title: Koulukiusaaminen


Yugosa - March 23, 2007 05:53 PM (GMT)
Haluan tietää, mitä mieltä olette tästä aiheesta.

Koulukiusaaminen on todella typerää. En ymmärrä, miksi jotkut tekevät sitä.
Itseäni on koulukiusattu niin paljon, että siitä on tullut suurin pelkoni. Jos kertoisin kokemuksistani, ette ehkä uskoisi minua. Aika uskomattomaltakun tarinani kuulostaa. Ainakin omasta mielestäni. Mutta voinhan minä omanikin tarinan kertoa, jos sitä vaaditte.

Lohduttakaamme niitä ruppania tässä topicissa, jotka ovat koulukiusattuja.
Voitte kertoa omista kokemuksistanne.

kawairashii - March 23, 2007 06:01 PM (GMT)
Nooh, mua ei ite oo mitenkään "vakavasti" kiusattu.. Nimestä vaan väännelty jtn (Mul on aikas erikoinen nimi..) Mut muutamia mun läheisiä ystäviä on kiusattu.
Minäkään en ymmärrä mikä siinä kovistelussa on niin kivaa, että sillä pilataan toisen koulunkäynti, elämä ja jopa elämänhalu.. Siitä voi tulla niinkin pahaa kuin kaverillani.. Hän koitti itsaria syksyllä ottamalla lääkkeiden yliannostuksen. Hän otti mm. unilääkkeitä, kipulääkkeitä, masennuslääkkeitä ja sen sellaisia.. :'(

Koulukiusaajat on niin syvältä, etten sanoa kehtaa!!!

Yugosa - March 23, 2007 06:08 PM (GMT)
Paremmin et voisi asiaa ilmaista. Ja säälin kaveriasi.
Mutta jos nyt totta puhutaan, minäkin olen yrittänyt itsaria... puukolla...

Washu - March 23, 2007 07:02 PM (GMT)
Minun luokkalaiset pojat vääntää meitsin nimestä vaikka mitä, mutta empä minä siitä paljon välitä. Olen tottunut kaikenlaiseen pieneen kiusantekoon, kun ei ole koulussa yhtään kunnon kaveriakaan.

Minua kyllä itseäni vähän inhottaa, kun yhtä luokkani poikaa kiusataan hänen vaatteidensa takia. Pojalla on vanhat ja melkein aina samat ja käytetyt vaatteet. Melkein kaikki luokkalaiseni välttelevät häntä ja nimittelevät myös. Olen kuullut kun ne usein huuta sille "Mee kilometrin päähän siitä ettei haju tartu minuun! Senkin haisuli!" Tuo on mielestäni inhottaa mutta en itse ole tarpeeksi rohkea puuttumaan asiaan.

Yugosa - March 23, 2007 07:50 PM (GMT)
Washu, tuo on kyllä kamalaa. Yrittäisit joskus kerätä rohkeutesi. Minäkin olen tehnyt niin kerran, kun yhtä poikaa kiusattiin ala-asteella. Häntäkin välteltiin ja haukuttiin. En ymmärrä, miten sen tein, mutta kerran menin väliin ja siitä asti olen ollut sen pojan ainoa kaveri.

Minun elämäni on mennyt täysin pilalle koulukiusaamisen takia. Välillä kamalat muistot tulevat taas mieleen ja alan itkeä. Se on kurjaa...

nezumi - March 23, 2007 09:22 PM (GMT)
QUOTE (Washu @ Mar 23 2007, 07:02 PM)

Minua kyllä itseäni vähän inhottaa, kun yhtä luokkani poikaa kiusataan hänen vaatteidensa takia. Pojalla on vanhat ja melkein aina samat ja käytetyt vaatteet. Melkein kaikki luokkalaiseni välttelevät häntä ja nimittelevät myös. Olen kuullut kun ne usein huuta sille "Mee kilometrin päähän siitä ettei haju tartu minuun! Senkin haisuli!" Tuo on mielestäni inhottaa mutta en itse ole tarpeeksi rohkea puuttumaan asiaan.

Meillä on luokassa kummallisen paljon tuota muistuttava tapaus... Se poika käyttää aina samoja verkkahousuja ja -takkia. Se on sellainen vähän ylipainoinen, ja änkyttää, on hyvä matikassa ja sellainen tietokonenero, eli perus nörtti, jos sanotaan näin "ilkeästi". Oikeastaan muokin vähän ällöttää se tyyppi, mutta eikö mee vähän liiottelun puolelle, kun joku koskee sen pulpettiin niin heti on pakko mennä pesemään kädet? ~_~' Kerran sitten se poika piti yllään sellaista minttu-keltaraitaista villapaitaa. Se oli oikeastaan aika kauhea, mutta ottaa päähän kun kaikki sitten puhuu siitä ja kiusaa sitä... Oli niin lähellä, etten kertonut siitä terkkarille (tarkastuksessa se kysyi minulta, kuten kaikilta muiltakin, että onko minun mielestä jotakuta meidän luokalta kiusattu...) mutta jätin kuitenkin sanomatta. en halua puuttua siihen, koska olen niin hémmetin ujo, että alettaisiin sitten siitä kiusaamaan, jos puolustaisin sitä poikaa... ;)

Minua itseäni ei ole koskaan kiusattu... mitä nyt nimistä väännetty jotain tyhmää (jenni-penni tms.) muttei mitään vakavaa.

Yugosa, etkö halua puhua kiusaamiskokemuksistasi? (Joskus puhuminen(okei, kirjoittaminen) auttaa, ainakin minulla. Jos joku asia vaivaa, kirjoitan siitä koneelleni. ^^

Kiusaajat on syvältä, en oikeasti ymmärrä, mikä niillä on ongelmana... -.-'

Yugosa - March 24, 2007 08:39 AM (GMT)
QUOTE (nezumi @ Mar 23 2007, 09:22 PM)
Yugosa, etkö halua puhua kiusaamiskokemuksistasi? (Joskus puhuminen(okei, kirjoittaminen) auttaa, ainakin minulla. Jos joku asia vaivaa, kirjoitan siitä koneelleni. ^^

No, voinhan minä kertoa.

Minua luultavasti on kiusattu puhumattomuuteni ja ujouteni takia. Lisäksi olen aika pienikokoinen, joten eikös sellaista tyyppiä ole helppo kiusata?
Eskarissa olin vielä hiukan puheliaampi, mutta sitten yhtenä päivänä eräs poika kamppasi minut ja tuli päälleni. Hän oli minua aika paljon isompi jo siinä iässä. Luultavasti siitä alkoi tämä varsinainen puhumattomuus. En muista aivan varmasti.
Tämä tuntuu nykyään mitättömältä, mutta eskarissa olin piirtänyt erään piirroksen. Ja sitten kun tulin taas paikalle, piirrokseni oli sutattu. Silloin se sattui aika paljon.
Ekaluokalla taas tuli kouluun uusi tyttö. Hän on ihan mukava. Mutta, kenetkä jätettiin syrjään, eikä oikein päästetty puhumaan sen tytön kanssa? Kyllä me loppujen lopuksi pääsimme tutustumaan toisiimme, mutta eräs toinen tyttö luokaltani ei tainnut oikein pitää siitä. Hän alkoi nipistelemään minua aina kun kuljin ohi. Ja sitä jatkui kolmannelle luokalle asti. Tokaluokkakaan ei ollut mitään mukavaa aikaa, sillä silloin sattui eräs paha asia. Leikimme "Krokotiili"-leikkiä mäessä. Leikin aikana yläluokan pojat tarttuivat minusta kiinni ja vetivät kovakouraisesti alas mäkeä. Menetin siinä melkein tajuntani. Se on ehkä pahinta, mitä minulle on sattunut. Mutta koska olen niin ujo, en uskaltanut kertoa opettajille koulukiusaamisesta.
Silloin, kun kouluumme tuli oikea Pokèmon-villitys, minulta varastettiin niitä kortteja. Syyllisiä en saanut koskaan selville.
Mutta sitten, olinko nyt neljännellä luokalla niin minua alettiin hakkaamaan. Suurimmaksi osaksi selkään. Minulla ei ollut yhtään kaveria, kenestä olisin voinut ottaa tukea. Tai, olihan minulla pari kaveria vähän aikaa, mutta he jättivät minut. Syytä en saanut koskaan selville. Heistäkin tuli kiusaajia. Se oli surullista minulle.
Olihan minulla vielä yksi poika kaverina (hän, josta kerroin aiemmin), mutta hän päätti vaihtaa koulua kiusaamisen takia ja minä jäin jälleen yksin.
Varsinaisesti minua ei nimitelty (ainakaan muistaakseni kuin kerran lehmäksi), mutta minun selkäni takana puhuttiin jotain. Kuulin nimittäin muutaman kerran.
Loppu ala-aste sujui samalla tavalla. Ei mitenkään valoisasti.
Seiskalla alku sujui hyvin. Se mukava tyttö tuli samalle luokalle kanssani ja se kiusaaja joutui eri luokalle. Aloin jo luulla, että elämä saattaisi kääntyä nyt parhain päin. Olin väärässä. Pian se kiusaaja tyttö siirrettiin samalle luokalle kuin, missä minä olin. Sitten alkoi töniminen. Minua tönittiin aina luokkaan mentäessä. Ja aina kun tehtiin paritöitä, niin kuka jäi syrjään?
Keväällä koulukiusaaminen meni niinkin pitkälle, että minä aloin pyörtyillä. Sitä tapahtui niin koulussa kuin kotonakin.
Ja pian päätin vaihtaa koulua Juupajoelle. Siellä sain heti hyvän kaverin ja ajattelin, että nyt elämä on kohdallaan. Ja niinhän se olikin. Mutta sitten minusta alkoi tuntua, että selkäni takana juorutaan jotain. Ja pari kertaa tönäistiikin. En tiedä, olivatko ne tahallisia vai vahinkoja, mutta taas tuli ikävät muistot mieleen.
Sitten elokuun lopulla, meidän koira kuoli. Se mursi minut. Olin tietysti kokenut jonkun kuoleman ennenkin, mutta rakkaan Lumikin kuolema tuntui pahimmalta. Kielttäydyin enään menemästä kouluun ja siitä alkoi koulupelko.

Nyt minä sitten joudun olemaan koulukiusaamisen takia psykiatrisessa sairaalassa. Edelleen itken välillä muistojen takia. Varsinkin sille kun kuulin kerran erään tytön sanovan selkäni takana, että "Kumpa Roosa ei olisi ikinä tullut tähän kouluun." Tuo on ehkä pahinta, mitä olen kuullut.

Ja nyt kasilla yritin tehdä itsarin. Puukko oli jo kädessäni, mutta tietysti äiti tuli silloin paikalle. Hän takavarikoi puukon minulta...

Nämä muistot tuntuvat paljon pahemmalta, kuin osaan kirjoittaa. Itkin nyttenkin tätä kirjoittaessani. Toivottavasti ymmärtäisitte, miltä minusta tuntuu.

_Emi_ - March 24, 2007 09:09 AM (GMT)
Mua koulukiusataan tavallaan.. oon vaihtanu koulua kerran koulukiusauksen takii se tapahtu siin eka ja toka luokal. Vaihoin kouluu kolmannel luokal...
Nykyään mua kiusataan mangan ja animen ja semmosen muun takii mikä liittyy japanii. Ei se nykyään oo vakavaa pojat on vaan koko ajan kannoilla huutelemas kaikkee "mango meloneist" ja "inu-paskoist, inu-jaskoist". Ei sen vakavampaa nykyään.

Ja oon tosi pahoillani sun puolesta Yugosa kaikki tuo on varmaan tuntunu inhottavalta jos ihan eskarista asti.. mä en voi tietää miltä sust tuntuu ku en oo ite kokenu noin kovia... Mut oon myös tosi vihane!!! Jos mä olisin ees sun ikäne ja samal luokal ni mä antaisin ilman muuta niille kiusaajille ympäri korvii!! Mä oon kans pieni mua kutsutaan "Kirpuks" joten ei must paljoo vastusta oo mut mul on tosi terävät hampaat mun hampait on tylsytetty ja hammasraudatkin on ollu joten mä voin purra niitä kiusaajii persuksii ja kovaa!! Oon purru kolmee meijän luokan poikaa mut en persuksii.. Ja ne huus mulle pitkään sen jälkeen. Seki on yks syy miks mua kiusataan oon pieni, kalpee, en suinkaan hiljane mähän päläpätän koko ajan ja poikkeen muista tosii paljon ja yksi seikkamiks mua kiusataan nykyään pikkasen on blondeus. Oon varmaa 100% blondi ja siitä saa kärsii joskus olin "blondi lehmä" mut en enää koska kerroin siit nelos luokal meijän luokan valvojalle.Nii et tiiän jonkin verran must se on vaan niin väärin et joskus vaikka kerrottaski koulu kiusaamisest ni opet ei tee mitään!! Oikeesti oon pahoillani sun puolest Yugosa!

Yugosa - March 24, 2007 10:01 AM (GMT)
Kiitos tuestasi, _Emi_, senkus menet puremaan niitä kiusaajia XD

Asia, joka minua ärsyttää todella paljon on, että nyt siellä samalla ala-asteella kiusataan minun pikkusiskojani! En tiedä tarkalleen, miten heitä on kiusattu, mutta minua suututtaa tosi paljon. Enkä voi tehdä asialle mitään. Nuorempaa pikkusiskoani kiusataan hänen lyhyytensä takia. Lufiasta en oikein tiedä, millä tavalla häntä on kiusattu. Hän voi itse tulla kertomaan sen.
Mutta suututtaa niin hemmetin paljon!

Charoi - March 24, 2007 10:04 AM (GMT)
Mua ei itteä ole koulukiusattu mutta tuo Yugosan juttu.. Anteeksi, mutta mekein aloin itkemään kuin luin tuon. :'(

_Emi_ - March 24, 2007 10:11 AM (GMT)
Emppu-kirpun puremahaava osasto on palveluksessanne^-^
Antakaa nimi ja osoite saatte puremahaavan puolessatoista tunnissa haluamallenne henkilölle ;)
Toimii!
Arrrggghhh!! Kaikki ihmiset on erilaisii miks aina tietyt otetaan silmätikuiks!!! Mä en todellakaan ymmärrää ollenkaan mitä kiusaajien mielessä liikkuu mut kuiteski yks asia on varmaa KAIKKI KIUSAAJAT ON JOLLAKIN LAILLA TYHMII KUKAAN JÄRKEVÄ EI KIUSAA TOISIA!! Murrinärrin. Yugosa sä voit puhuu siskoilles ja kehottaa niitä kertoon opettajille jos niit kiustaan vähäkin koska se kasvaa siit koko ajan! Jos ne siis haluu puhuu siit sulle. Nyt rupesin neuvomaan itteeni paljon vanhenpaa oon aik näsäviisas! Gomen ku puutun sun asioihin koko ajan mut se mitä kerrot ottaa vaa kovasti pattii...

Yugosa - March 24, 2007 10:15 AM (GMT)
QUOTE (_Emi_ @ Mar 24 2007, 10:11 AM)
Yugosa sä voit puhuu siskoilles ja kehottaa niitä kertoon opettajille jos niit kiustaan vähäkin koska se kasvaa siit koko ajan! Jos ne siis haluu puhuu siit sulle. Nyt rupesin neuvomaan itteeni paljon vanhenpaa oon aik näsäviisas! Gomen ku puutun sun asioihin koko ajan mut se mitä kerrot ottaa vaa kovasti pattii...

He ovat puhuneetkin jo opettajille. Opettajat eivät joko tee mitään tai sitten kiusaajat eivät lopeta. En tiedä, kuinka se menee.
Ja ei se mitään, vaikka puututkin asihoihini.

Ja Charoi, ei sinun tarvitse itkeä vain minun takiani.

nezumi - March 24, 2007 11:00 AM (GMT)
QUOTE (Charoi @ Mar 24 2007, 10:04 AM)
Mua ei itteä ole koulukiusattu mutta tuo Yugosan juttu.. Anteeksi, mutta mekein aloin itkemään kuin luin tuon. :'(

Kummallista, mutta niin minäkin. Koita jaksaa, Yugosa.
Mun veljeäkin on joskus koulukiusattu. Se oli kauheen outoa, kun se kerran tuli kotiin korva veressä, kun joku poika oli heittänyt sitä kivellä korvaan, ja sitten kuulemma ne oli hakannu mahaan tms.
Mutta tuo on varmasti inhottavaa.. En osaa kuvitellakaan minkälaista kiusatuilla on, itse kun en siihen ole onneksi vielä joutunut. Ihme kyllä, koska olen niin ujo, luulisi siitä tulevan jotain juttua, ja meidän luokalla on niin hemmetisti niitä juorupellejä... -.-'
Surullista...

Yugosa - March 24, 2007 11:15 AM (GMT)
Kiusattuna ei tosiaankaan ole mukavaa.
Tuo on kauheaa, mitä veljellesi on sattunut, nezumi.
Mutta, osaisiko kukaan auttaa minua yhdessä asiassa? Nimittäin, en haluaisi enään luulla, että minusta puhutaan pahaa. Vaikka minusta ei puhuttaisikaan, mitään selkäni takana, minä luulen aina, että on kyse minusta. Niin, onko kellään viisaita sanoja tähän?
Mielialani on kiusaamisen takia niin huono, että saatan pian ihan ajattelemattomuuttani yrittää taas itsaria...

oneesan - March 24, 2007 04:11 PM (GMT)
Voi Yugosa O__O Kamala tuo sinun tilanteesi! Tunnen muutaman ihmisen joita kiusataan/on kiusattu tai muuten syrjitään. Onneksi meidän koulussamma ei ole liiemmin kiusaamista esiintynyt...Ei kyllä ole miääm kovin suuri koulu (n. 400 oppilasta)

Itseäni ei ole liiemmin kiusattu (onneksi) Paitsi hieman aikaa sain kokea sitä ala-asteella
Kun eräs poika alkoi piikittelemään minua kun jouduin hänen lähelleen istumaan...
Minulla nimittäin oli r-vika (vai mikä sen nimi on?) ja ainakun luimme ääneen tunnilla hän kuiski minulle ja kavereilleen "siinä oli liikaa ärrä-vikoja" ja hän myös matki puhettani -.- Se oli hirveää! halusin vajota maan alle! Kerran kun hän teki sitä matkimista ystäväni läsnä olessa päässäni vain naksahti ja huusin hänelle jotain (en muista mitä) ja sen jälkeen en muista hänen kiusanneen minua...

Mutta kamalinta aikaa minulle oli kun olin noin....hmm...5 vuotias kun olin perhepäivähoidossa ja minua kiusasi poika nimeltä Olli...En tiedä miksi muistan hänen nimensä...muistan melko selvästi myös ne hetket jolloin se läskikasa kävi käsiksi!
Olin sellainen pieni tyttö ja kun sellainen vahva ja vanhempi poika tulee ja ravistelee täysillä! Muistan kuinka minua pelotti mennä päivähoitoon! En uskaltanut olla siellä yksin samassa huoneessa sen pojan kanssa! Kerroin toki äidille ja hän valitti asiasta päivähoitolan pitäjälle...(hänen nimensä taisi olla Helvi)

Muistan sen että VIHASIN häntä! Siis 5 vuotias VIHASI hoitotätiään! Hän vain sanoi minulle että ei ihme että Olli kiusaa sinua kun rupeat noin helposti itkemään! Voitteko kuvitella! Hän ei puuttunut asiaan mitenkään! Ei mitenkään! Onneksi myös äiti oli suivaantunut tuohon paikkaan (ei pitänyt "Helvi-tädin" tavasta hoitaa lapsia) ja vaihtoi meidät uuteen hoitopaikkaan (tällä kertaa kunnan omistamaan) Pian tämän jälkeen tuo vanha paikka lopetti toimintansa...Uudessa paikassa sain ystäviä ja enimmäkseen viettämäni aika siellä oli mukavaa :)

Elikkä koulussa minua ei ole juuri kiusattu (Luojan kiitos!)
Ja onneksi minulla on tukenani upeita ystäviä ja ihana perhe...

Yugosa...Toivon että sinun ja sisariesi tilanne paranee...
koeta jaksaa!Yugosa - March 24, 2007 04:39 PM (GMT)
QUOTE (oneesan @ Mar 24 2007, 04:11 PM)
Muistan sen että VIHASIN häntä! Siis 5 vuotias VIHASI hoitotätiään! Hän vain sanoi minulle että ei ihme että Olli kiusaa sinua kun rupeat noin helposti itkemään! Voitteko kuvitella! Hän ei puuttunut asiaan mitenkään! Ei mitenkään!


Hän on minusta aika typerä, jos ei puutu asiaan mitenkään.
Muroleen ala-aste on todella pieni. Siellä oli vain noin 25 oppilasta, joten ei ihme, että minä erotuin joukosta.

Oneesan, en tiedä jaksanko tätä enään. Kuten aiemmin sanoin, seuraava itsariyritys voi olla jo lähellä...

Washu - March 24, 2007 05:07 PM (GMT)

Miyahiro - March 24, 2007 09:37 PM (GMT)
Byääh :( Aloin itkeen ku luin ton yugosan jutun...
Mua on ala-asteella kiusattu, mutta se johtu siitä että en ollu sieltä koulusta missä kävin kaksi viimeistä vuotta. Kavereitanikin kiusattiin silloin...
Joskus minua on kiusattu sen takia, että olen vähän "pullukka". Viimeksi nyt seiska luokan syksyllä joku alko haukkumaan mua (ja seki vaan kerran, eli ei se ollu niin kauheeta). Ja se joku oli semmonen lestaadiolainen ysi luokkalainen, jolla ei varmaan menny kovin hyvin koulussa. Ajattelin vaan, että sillä ihtellä tais olla jotain ongelmia kun se alkoi haukkumaan minua. Ja se saattoi johtua myös siitä, että minä ja kaverini nähtiin kun se oli käyny tupakalla. Meidän koulussa tupakointi on kielletty ja jos siitä jää kiinni niin saa jälki-istuntoa. Ja tietenki mää sille jotain vielä sanoin vastaan, mutta en jääny kuuntelemaan mitä se vielä siellä haukku, kun olin jo nousemassa linja-autoon...
Oho.. Tulipa tuostaki nyt pitkä juttu.. Toi on ihan mitätön nuihin Yugosan juttuin verrattuna

Ja Yugosa et kyllä saa tehää mitään itsaria. On sulla kuitanki ihmisiä jotka susta välittää(aivan varmasti). Vaikka mikä minä nyt olen neuvomaan. Mutta tiedän, että tuottaa surua sun läheisilleski jos aiot tehä itsarin. Mun isä on nimittäin aika monesti meinannu tehä itsarin. Ekan kerran sillon ku olin ihan pieni. Sillon onneks mun setä pelasti sen. Ja ollaan me sun tukenas täällä ja meillehän sä voit kertoo kaiken. Mä ainaki jo nyt välitän susta, vaikken edes tunne sua..(ihan oikeesti välitän!) Ja mä tiedän, että voi olla vaikeeta, mutta kyllä sä selviit, sun on pakko!

Yugosa - March 24, 2007 10:29 PM (GMT)
Kiitos, Miyahiro, kiitos paljon, että välität. En keksi mitään sanottavaa... Olen oikeasti liikuttunut, että joku vielä välittää minusta. Mutta en silti voi vielä luavata, että en tekisi itsaria...

Äitini kertoi kerran yhdestä pojasta, jota kiusattiin aika paljon. Äiti ei oikein tarkasti kertonut, miten sitä poikaa kiusattiin, mutta sen tiedän, että se ei ollut mitään pientä. Se poika nimittäin teki oikeasti itsarin.
Aika surullista...

Charoi - March 25, 2007 07:02 AM (GMT)
Jep, älä tee itsaria, Yugosa.. Miten tämän nyt sanoisi? Sää oot meidän kaveri, niin kai...

ginga-94 - March 25, 2007 09:14 AM (GMT)
Täällä on kyllä tosi surullisia juttuja... Yugosa, sun juttu oli kyllä tosi koskettava! Jaksamisia sinulle. Niin minua itseäni ei ole niin kauheena kiusattu, muutakun nyt se mitä Miyahiro kertoi meistä... Ottaa vaan vähän koville kun rampataan koulusta toiseen. Nykyisessä koulussani ei minulla ole kavereita, mutta ihmiset on siel kyllä ihan mukavia. Ei minua siis siellä kiusata, mutta on vaan vähän inhottavaa olla yksin. Onneksi sentään on Miyahiro ja Charoi! Oon niiden kans joskus välkillä (mä oon ala-asteella ja ne yläasteella) en tiiä voiko tätä sanoa kiusaamisek mutta yks poika meidän luokalta on vähän (kröhöm) tehny tyhmiä juttuja mun tavaroille pari kertaa...

Yugi - March 25, 2007 01:39 PM (GMT)
itseäni haukutaan koulussa jokapäivä.

Yugosa - March 25, 2007 01:47 PM (GMT)
QUOTE (Charoi @ Mar 25 2007, 07:02 AM)
Jep, älä tee itsaria, Yugosa.. Miten tämän nyt sanoisi? Sää oot meidän kaveri, niin kai...

Kaveri? Minäkö? Älä narraa. Kuka haluaisi olla minun kaverini...

Yugi, miksikä sinua haukutaan? Ei ole pakko vastata.
Joka tapauksessa, ne haukkujat ovat todella typeriä. Vitsit, nyt tuntuu siltä, kuin itsekkin alkaisin haukkua tyyppejä. Vaikka olisi kiusaaja, niin en minä silti haluaisi niitä haukkua...

Chocola - March 25, 2007 02:21 PM (GMT)
QUOTE (Yugosa @ Mar 25 2007, 01:47 PM)
QUOTE (Charoi @ Mar 25 2007, 07:02 AM)
Jep, älä tee itsaria, Yugosa.. Miten tämän nyt sanoisi? Sää oot meidän kaveri, niin kai...

Kaveri? Minäkö? Älä narraa. Kuka haluaisi olla minun kaverini...

Yugi, miksikä sinua haukutaan? Ei ole pakko vastata.
Joka tapauksessa, ne haukkujat ovat todella typeriä. Vitsit, nyt tuntuu siltä, kuin itsekkin alkaisin haukkua tyyppejä. Vaikka olisi kiusaaja, niin en minä silti haluaisi niitä haukkua...

TT___TT

.............Yugosa, kuka nyt ei haluaisi olla kaverisi?
Itseäni ei ole koskaan kiusattu vaikka olinkin ala-asteella pieni ja blondi... Uskon että jos joku olisikin kiusannut olisin haukkunut sen ihan lyttyyn ja kertonut äidilleni....

Minulla oli muuten ala-asteella yksi kaveri, joka oli ja on edelleen erittäin hiljainen ihminen, olin kait hänen ainoa oikea kaveri ja välillä kun muistelen miten käytin häntä hyväkseen...... Olin ihan HIRVEÄ hänelle... En edes ymmärrä että miksi olin välillä niin kamala hänelle.... En ymmärrä edes miten tämä henkilö jaksoi minua, mutta onneksi jaksoi sillä enään en onneksi tee mitään niin hirveää ja olemme edelleen hyviä kavereita... Olen pyytänyt häneltä monesti ja monesti anteeksi kun olin niin ilkeä hänelle, mutta joka kerta hän sanoo ettei se oikeasti ollut edes niin hirveää, koska hän tiesi etten oikeasti tarkoittanut mitään mitä ilkeyksissäni hänelle sanoin.
En kyllä hakannut tai tehnyt mitään fyysistä väkivaltaa hänelle, se oli enemmän sellaista henkistä....

Juuri tälläisten kuin Yugosan tapausten takia harkitsen terapeutin/spykologin ammattia...

Yugi - March 25, 2007 05:39 PM (GMT)
QUOTE (Yugosa @ Mar 25 2007, 01:47 PM)
QUOTE (Charoi @ Mar 25 2007, 07:02 AM)
Jep, älä tee itsaria, Yugosa.. Miten tämän nyt sanoisi? Sää oot meidän kaveri, niin kai...

Kaveri? Minäkö? Älä narraa. Kuka haluaisi olla minun kaverini...

Yugi, miksikä sinua haukutaan? Ei ole pakko vastata.
Joka tapauksessa, ne haukkujat ovat todella typeriä. Vitsit, nyt tuntuu siltä, kuin itsekkin alkaisin haukkua tyyppejä. Vaikka olisi kiusaaja, niin en minä silti haluaisi niitä haukkua...

Sen takia, että miellä on vaaleanruskea ihom ja niin sanottu 'ässä' vika. Ja kun köh olen herkkä ja herpaannun pienestä.

nezumi - March 26, 2007 02:58 PM (GMT)
Tajusin vasta äsken, miten yhtä luokkalaistamme tyttöä syrjitään... hänellä tuntuu olevan vain yksi ystävä, (joka sattuu olemaan minun bestikseni btw) kaikki muut taas kuulemani mukaan puhuu hänestä pahaa selön takan. Se vielä ärsyttää, kun pojat aina huutelevat toisilleen jotain typerää, ja aina kun tulee tyttöystävistä puhe, niin he kiusaavan toisiaan sillä "epäsuosituimmalla" eli tämmä tytöllä josta puhun. (En viitsi sanoa nimeä) Jotenkin ilkeää, kaikki esittävät hänen ystäviään, mutta puhuvatkin sitten kaikkea pahaa selän takana, ja kyselevät sillä oudolla äänellä että "Tykkäätsä Maijasta?" "Onks Maija sust kiva?" VAIHDOIN NIMEN.

Oletteko muuten kuulleet Anna Tapion koulusta? Sellainen sisäoppilaitos, jossa tullaan aina viikonlopuiksi ja lomiksi kotiin. Siellä on kaikki koulupuvut jne. ja kirjat pitää maksaa itse, mutta kuulemma sinne on mennyt paljon sellaisia koulukiusattuja, ja siellä on kuulemma kauhean paljon erilaisia ihmisiä jne. eikä kiusausta yhtään. Meidän koulullä kävi sellaiset tyypit esittelemässä sitä koulua, kunhan mainitsin siitä, en edes itse tiedä, miksi. :X (Enkä edes muista voiko sinne enää hakea... -.-') Mutta sivut on kuitenkin varmaan joku www.annatapio.fi eheh, tunnen itseni ihan tyhmäksi... ^^'

Yugosa, tietty monikin haluaa olla sinun kaverisi! Älä tee mitään itsaria, pyydän. Sillä jos kukaan ei halua olla ystäväsi, ainakin minä ja varmasti moni muukin täällä. Minusta vaikutat kivalta tyypiltä, oikeasti, vaikken sinua tunnekaan. Ne tyypit jotka kiusaavat sinua, ovat oikeits apinankakkoja. ò_ó' (sorii.. en halua haukkua... v_v') Mutta olen tositosi surullinen, että jollakulla on tuollaista.. 8'<

o.O' Tulipa taas romaani... ^^'

Yugi - March 26, 2007 05:50 PM (GMT)
QUOTE (nezumi @ Mar 26 2007, 02:58 PM)
Tajusin vasta äsken, miten yhtä luokkalaistamme tyttöä syrjitään... hänellä tuntuu olevan vain yksi ystävä, (joka sattuu olemaan minun bestikseni btw) kaikki muut taas kuulemani mukaan puhuu hänestä pahaa selön takan. Se vielä ärsyttää, kun pojat aina huutelevat toisilleen jotain typerää, ja aina kun tulee tyttöystävistä puhe, niin he kiusaavan toisiaan sillä "epäsuosituimmalla" eli tämmä tytöllä josta puhun. (En viitsi sanoa nimeä) Jotenkin ilkeää, kaikki esittävät hänen ystäviään, mutta puhuvatkin sitten kaikkea pahaa selän takana, ja kyselevät sillä oudolla äänellä että "Tykkäätsä Maijasta?" "Onks Maija sust kiva?" VAIHDOIN NIMEN.

Oletteko muuten kuulleet Anna Tapion koulusta? Sellainen sisäoppilaitos, jossa tullaan aina viikonlopuiksi ja lomiksi kotiin. Siellä on kaikki koulupuvut jne. ja kirjat pitää maksaa itse, mutta kuulemma sinne on mennyt paljon sellaisia koulukiusattuja, ja siellä on kuulemma kauhean paljon erilaisia ihmisiä jne. eikä kiusausta yhtään. Meidän koulullä kävi sellaiset tyypit esittelemässä sitä koulua, kunhan mainitsin siitä, en edes itse tiedä, miksi. :X (Enkä edes muista voiko sinne enää hakea... -.-') Mutta sivut on kuitenkin varmaan joku www.annatapio.fi eheh, tunnen itseni ihan tyhmäksi... ^^'

Yugosa, tietty monikin haluaa olla sinun kaverisi! Älä tee mitään itsaria, pyydän. Sillä jos kukaan ei halua olla ystäväsi, ainakin minä ja varmasti moni muukin täällä. Minusta vaikutat kivalta tyypiltä, oikeasti, vaikken sinua tunnekaan. Ne tyypit jotka kiusaavat sinua, ovat oikeits apinankakkoja. ò_ó' (sorii.. en halua haukkua... v_v') Mutta olen tositosi surullinen, että jollakulla on tuollaista.. 8'<

o.O' Tulipa taas romaani... ^^'

Vuosaaressa on yksi kiva koulu. KÖH. Vaikken ole olltkaan siellä koksaan, mutta tunnen yhen sieltä, eikä niiden luokalla syrjutä ketään vaikka se kuuntelisi btw iskelmää.

Yugosa - March 29, 2007 07:03 PM (GMT)
QUOTE (nezumi @ Mar 26 2007, 02:58 PM)
Yugosa, tietty monikin haluaa olla sinun kaverisi! Älä tee mitään itsaria, pyydän. Sillä jos kukaan ei halua olla ystäväsi, ainakin minä ja varmasti moni muukin täällä. Minusta vaikutat kivalta tyypiltä, oikeasti, vaikken sinua tunnekaan. Ne tyypit jotka kiusaavat sinua, ovat oikeits apinankakkoja. ò_ó' (sorii.. en halua haukkua... v_v') Mutta olen tositosi surullinen, että jollakulla on tuollaista.. 8'<

Enpä oikein usko... Vaatii varmasti aikaa, ennen kuin alan uskomaan noihin puheisiin.
Enkä minä sitä päätä, teenkö itsarin vai en. Se vain tulee ihan yhtäkkiä... se tunne.

Nykyään näen painajaisiakin koulukiusaamisesta. Se on kamalaa. Ei ole kiva kokea sitä kaikkea uudelleen joinakin yöinä. Aina nukkumaan mentäessä pelkään, että taas tulee niitä painajaisia.

Mutta kiitos teille, jos edes hiukan välitätte minusta. Olisin todella kiitollinen, jos teistä tulisi kavereitani.
Tässähän alkaa ihan itkettämään...

_Emi_ - March 30, 2007 11:26 AM (GMT)
Nyt!!! STOP!! Mua oikeesti itkettää lukee tommosii!!!! Nyt riitti mä julistan että Yugosa on mulle jo tarpeeks läheinen ollakseen mulle ystävä eli toisin sanoen Yugosa SÄ olet mun ystävä!! Mie voin jollakin yksityiselllä sähköpostilla kertoo vaikka postiosoitteen niin ruvetaan kirje kamuiks!! Oon kyl sua rutkasti nuorempi oon 13 nimittäin mut silti!! Nyt sulla on ainski yks ihminen joka tulee surulliseks jos teet itsarin!!! ÄLÄ TEE ITSARIA PYYDÄN TOI PELKKÄ SANOMINENKIN ON JO SURULLISTA!!! JUST SEN TAKII TÄSSÄ OON ITKENY!!! Ja tähän ei sanota vastaan.

nezumi - March 30, 2007 11:34 AM (GMT)
ÖFFÖFF// Minulle tuli yhtäkkiä hirveä himo saada Yugosan mese(ä). ;_; Onko sinulla sellaista? (En nyt siis yritä esittää mitään tyyppiä joka mukamas sääsisi sinua tms.) Mutta jos suostut antamaan sen yksärillä tai jollain (jos siulla on mese) tämmöiselle kahjolle, olisin todella kiitollinen. ^^ (Vaikka olenkin tällainen outo ja sinuu paaljon nuorempi)
Noniin, itketäänpä sitten kuorossa, kun kaikki täällä alkavat vetistelemään. ^.~'

Yugosa - March 30, 2007 12:42 PM (GMT)
Nyyh, itketään sitten yhdessä.
On pakko sanoa, että minusta ei ole ennen välitetty tällä tavalla. Kiitos teille, ystävät.
nezumi, minulla ei valitettavasti ole meseä.

Mizuki - March 31, 2007 04:06 PM (GMT)
Voih että ihmiset osaakin olla noin inhottavia. Yugosan tapauksen olen kuullut jo monta kertaa, mutta silti se saa minut aina surulliseksi :(

minua ei olla kiusattu vimeksi kuin ala-asteella, mutta kyllä se ylä-asteella vähän johtuen siitä koska en ole siitä laihimmasta päästä. Enkä kylläkään ole mitkään ylipainoinenkaan, mutta ulkonäöstä minua on eniten nälvitty.

Kiusaaminen on yleensä loppunu siinä kohtia kun en ole välittänyt siitä yhtään niin kyllä ne siihen kyllästyy.

Onneksi en joudu kuitenkaan kestämään tässä koulussa kuin vuoden enään.

Yugi - April 1, 2007 02:07 PM (GMT)
QUOTE (Mizuki @ Mar 31 2007, 04:06 PM)
Voih että ihmiset osaakin olla noin inhottavia. Yugosan tapauksen olen kuullut jo monta kertaa, mutta silti se saa minut aina surulliseksi :(

minua ei olla kiusattu vimeksi kuin ala-asteella, mutta kyllä se ylä-asteella vähän johtuen siitä koska en ole siitä laihimmasta päästä. Enkä kylläkään ole mitkään ylipainoinenkaan, mutta ulkonäöstä minua on eniten nälvitty.

Kiusaaminen on yleensä loppunu siinä kohtia kun en ole välittänyt siitä yhtään niin kyllä ne siihen kyllästyy.

Onneksi en joudu kuitenkaan kestämään tässä koulussa kuin vuoden enään.

Minulla on tämän lukukauden loppuun, sitten pääsen eroon tuosta koulusta, ja toivoisin, että ylä-asteella se kiusaaminen ulkonäön vuoksi lopetettaisiin.

NeeneChan - April 2, 2007 12:54 PM (GMT)
Tuo Yugosan juttu oli aivan kamala! :( Koulukiusaajat on nii tyhmiä! Hankkisivat oman elämän ja jättäis muut rauhaan! Muakaan ei ole kyllä liiemmin kiusattu... Ei melkein ikinä...Paitsi kerran ykkösluokalla, kun yks erityisluokkalaine meinas kuristaa mut... Käyn samaa koulua ku toi oneesan systerini... eikä siellä niin paljon kiusaamista esiinny, ei ainakaan niin kauheasti... Mut Yugosa, koeta jaksaa, oikeasti! :(

Yugosa - April 20, 2007 06:57 AM (GMT)
Ei minua tarvitse enempää sääliä.
Ja lupaan, että en tee itsaria niin kauan kun Yu-Gi-Oh! on olemassa! Se on elämäni valo! XD (Nyt menee kyllä ihan offiksi...)

Kuitenkin olen vähän huolissani siskoistani. En ole puhunut kiusaamisesta heidän kanssaan. Mutta on varmasti inhottavaa kun aletaan haukkumaan lyhyyden takia. Ellulle nimittäin on käynyt näin. Minkäs hän pituudelleen mahtaa?

Nipsu - April 20, 2007 01:31 PM (GMT)
Minua ei ole koskaan koulukiusattu, kiusattu tai mitään muutakaan. Olen aika onnellinen, vai? Mutta monia kavereitani on ja sitten menen rähisemään kiusaajille. >8) Pelottava Lotta tulee ja ampuu kiusaajat kuuhun *kähähä* Terveydenhoitajakin sanoi miulle: Että näytätkin vähän sellaiselta joka ei itseään antaisi kiusata, puollusta muita.
Otin onkeen ja nykyään *ittuilen akikille kiusaajille terkkarin luvalla ^^D Käjää.
Tarvitseeko joku kiusaajien ahdistelijaa? Mie autan ^^
Eikä tämä taaskaan mikään turha viesti?

Yasashii - April 21, 2007 04:42 PM (GMT)
Yugosan juttu oli pahin kuulemani. :( Otan osaa. Minua ei ole kiusattu kun ihan pikkuisen puhuttu selän takana pahaa ja se ei haittaa ja kamujeni kanssa olen tottunut kun he leikillään he vähän kiusottelevät määräilijäksi mutta se ei haittaa:) Elikkä minua ei ole koulu kiusattu.... En siis oikein voi tietää miltä se tuntuu kiusattua mutta silti sen jotenkuten ymmärtää jos ajattelisi että itselleni olisi käynyt niin pahasti. :(

Yugosa - May 4, 2007 08:35 PM (GMT)
Mie en ymmärrä erästä asiaa. Eräs minua kiusannut tyttö on suosittu tyyppi. Mutta kuitenkin kuulin erään entisen parhaan kaverini sanovan, että koko koulu inhoaa häntä. Mitäs järkeä siinä nyt on?

Puhun nyt hiukan itsestäni, jos ei haittaa. Kiusaajat näkevät minusta vain kovan kuoren, eivät sisälläni olevaa itkevää sydäntä. Mutta tuskin siitä voi heitä syyttääkään.
En silti ymmärrä, miksi minua ei ole hyväksytty sellaisena kuin olen?

Sandy - May 5, 2007 03:28 PM (GMT)
Minä aloin itkemään jo kun luin mitä Yugosalle on tapahtunut. Kauheaa!

Minua ei ole kiusattu. Enkä ole kiusaaja.

Yugosa - May 9, 2007 01:39 PM (GMT)
En oikeasti voi sietää tätä enään! Nyt kyllä menee hermo kiusaajien kanssa! Haluan tappaa ne!
Syy, miksi haluan tappaa ne on, että nyt on keksitty uusi syy kiusata Lufiaa. Tämä on sitten oletus, mutta häntä on varmaan haukuttu lihavaksi. Huomasimme sen äidin kanssa siitä, kun Lufia on alkanut syödä vähemmän ja on alkanut liikkumaan enemmän. En halua, että siskostani tulee anorektikko.
Mitä voisin tehdä?
Hosted for free by zIFBoards